Внатрешни работи

Подфолдери
Папка # На папки # На Документи
Во подготовка 0 0
Усвоени 0 14
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

Внатрешни работи

Теми
Прикажани 1 - 20 од 38 резултати.
на 2
Тема Активност Поставено од Коментари Прегледи Последен пост  
Јанкулоска: Ги имавме најмирните избори досега“ Министерство за внатрешни работи . 1 93 Датум: 15.4.14 11:42
Од: Министерство за внатрешни работи .
Скратување на постапката за пријавување на изгубени или украдени документи Министерство за внатрешни работи . 1 404 Датум: 21.3.14 10:57
Од: Министерство за внатрешни работи .
МВР ги отпочна подготовките за Претседателските избори 2014 Министерство за внатрешни работи . 1 802 Датум: 6.2.14 11:14
Од: Министерство за внатрешни работи .
Проект за креирање на мапа на ризици на македонските автопатски рути Министерство за внатрешни работи . 1 809 Датум: 14.1.14 09:45
Од: Министерство за внатрешни работи .
Отворен Заеднички контакт центар за полициска соработка Министерство за внатрешни работи . 1 965 Датум: 30.12.13 12:09
Од: Министерство за внатрешни работи .
Промовиран нов превентивен проект за малолетничката популација Министерство за внатрешни работи . 1 1326 Датум: 28.11.13 14:57
Од: Министерство за внатрешни работи .
Свечена церемонија по повод приемот на нови полициски службеници во МВР Министерство за внатрешни работи . 1 2012 Датум: 5.11.13 15:55
Од: Министерство за внатрешни работи .
Промовирано ДВД-то “Сообраќаен буквар 2“ Министерство за внатрешни работи . 1 2556 Датум: 7.10.13 13:56
Од: Министерство за внатрешни работи .
Јанкулоска на хепениг со средношколците со мотото “Стоп за насилството“ Министерство за внатрешни работи . 1 2370 Датум: 26.9.13 11:36
Од: Министерство за внатрешни работи .
Министерката Јанкулоска во посета на велосипедската единица на СВР Скопје Министерство за внатрешни работи . 1 6158 Датум: 3.9.13 12:40
Од: Министерство за внатрешни работи .
МВР започна со реализaција на проектот „Заедно навиваме за Македонија“ Министерство за внатрешни работи . 1 10322 Датум: 20.8.13 23:31
Од: Министерство за внатрешни работи .
Промовиран Центарот за управување и контрола на сообраќајот на град Скопје Министерство за внатрешни работи . 1 10379 Датум: 29.7.13 15:24
Од: Министерство за внатрешни работи .
Признание од “ВИЗА“ за МВР за успешната борба против сајбер криминалот Министерство за внатрешни работи . 1 9047 Датум: 8.7.13 16:22
Од: Министерство за внатрешни работи .
Договори за реципрочно признавање на возачките дозволи Министерство за внатрешни работи . 1 2914 Датум: 6.6.13 10:39
Од: Министерство за внатрешни работи .
Отворање на центар за соработка меѓу македонската и албанската полиција Министерство за внатрешни работи . 1 2955 Датум: 16.5.13 12:01
Од: Министерство за внатрешни работи .
Министерката Јанкулоска во посета на Центарот за обука во Идризово Министерство за внатрешни работи . 1 2768 Датум: 26.4.13 09:31
Од: Министерство за внатрешни работи .
Јанкулоска:" Ги имавме најдобрите и најчистите избори досега " Министерство за внатрешни работи . 1 3085 Датум: 25.3.13 11:08
Од: Министерство за внатрешни работи .
Безготовинско плаќање во Управните служби при МВР Министерство за внатрешни работи . 1 3605 Датум: 25.3.13 10:50
Од: Министерство за внатрешни работи .
МВР ги отпочна подготовките за Локалните избори 2013 Министерство за внатрешни работи . 1 3586 Датум: 8.2.13 11:35
Од: Министерство за внатрешни работи .
Се намалува бројот на лажни азиланти во Швајцарија Министерство за внатрешни работи . 1 3594 Датум: 15.1.13 14:44
Од: Министерство за внатрешни работи .
Прикажани 1 - 20 од 38 резултати.
на 2